Resinex internet stranica koristi „kolačiće“ i slične tehnologije kako bismo lakše razumjeli za koje proizvode ste zainteresirani i kako bi smo Vam osigurali detaljinije informacije. Korištenjem Resinex internet stranice Vi ste suglasni sa našom upotrebom „kolačića“. Naučite sve o kolačićima i kako njima upravljati

TOTAL LLDPE

Proizvođač: Total Petrochemicals
Vrsta polimera LLD PE

Total Petrochemicals, proizvođač Total LLDPE C4 (linearni buten niske gustoće), jedna od vodećih tvrtki u području petrokemije, surađuje s RESINEX-om u većini zemalja Istočne Europe.

Tvrtka TOTAL počela je redovnu komercijalnu prodaju linearnog buten polietilena niske gustoće (C4-LLDPE) u Europi 2010. U proizvodnji u Qatofin pogonu u Mesaieedu u Kataru, linija C4-LLDPE proizvoda sastoji se od rtipovarazličitog indeksa (MI2 = 1 i 2 dg/min) s različitim paketima aditiva.

TOTAL etilen-buten kopolimeri proizvode se u reaktorima plinske faze i dizajnirani su za većinu linija filma i primjena poput industrijske, hrane ili higijene, pakiranja od folije koja se termički smanjuje i folije koja zamjenjuje kutije. Također se može koristiti za „formiraj- napuni-zatvori“ (FFS) ili vreće za veća opterećenja. Prednost može donijeti miješanje s PE niske gustoće(LDPE) ili drugim PE polimerima koji se koriste u mono-ekstruziji puhanog filma ili koekstruziji kako bi se poboljšala svojstva filma i ekonomičnost.