Resinex internet stranica koristi „kolačiće“ i slične tehnologije kako bismo lakše razumjeli za koje proizvode ste zainteresirani i kako bi smo Vam osigurali detaljinije informacije. Korištenjem Resinex internet stranice Vi ste suglasni sa našom upotrebom „kolačića“. Naučite sve o kolačićima i kako njima upravljati

Sicoklar® PC

Proizvođač: Ravago
Vrsta polimera PC

SICOKLAR® polikarbonati koje proizvodi tvrtka Ravago čine liniju polikarbonata s dobrim mehaničkim i termičkim svojstvima koji udovoljavaju i najvećim zahtjevima raznih industrija poput električne ili elektroničke, malih kućanskih aparata, industrije osvjetljenja i automobilske industrije.

Sicoklar® PC moguće je naručiti kao prvu klasu kako bismo pružili najvišu kvalitetu kao i industrijsku kvalitetu koja nudi ekonomična rješenja.

Opći podatci

Ovisno o različitim potrebama, razvijena je linija Sicoklar® razreda, a svaka od njih osobito optimizira jednu ili više od gore navedenih karakteristika.

Osim standardnih tipova dobavljive su i sljedeće grupe:

  • Samogasive
  • Odobrene za kontakt s hranom
  • Ekstruzijske
  • Punjene staklom

Potpuna ponuda svih Sicoklar® PC spojeva prve klase raspoloživa je po zahtjevu u transparentnim i mutnim bojama.

Ponuda

Standardni tipovi

SICOKLAR® PC standardni tipovi prozirni su polikarbonatni polimeri koje je lako prerađivati i injekcijskim i ekstruzijskim oblikovanjem.

Svi su standardni tipovi po zahtjevu dobavljivi u mutnim, opalnim i transparentnim bojama te u UV stabiliziranim spojevima.

Samogasivi tipovi

SICOKLAR® tipovi otporni na zapaljenje vrlo su prikladni za sve vrste primjena koje zahtijevaju visoke standarde sigurnosti od vatre i zapaljenja.

Uz standardne V-0 klase koje su UL-popisane, SICOKLAR® Vam nudi i klasu bez halogena kao odgovor na ekološke zahtjeve koji se sve više mijenjaju.

Tipovi pojačani staklenim vlaknima

SICOKLAR® tipovi pojačani staklenim vlaknima nude rješenje za primjene gdje su konstrukcijska svojstva u visokoj potražnji.

SICOKLAR® tipovi pojačani staklenim vlaknima nude:

  • Visok modul elastičnosti
  • Izvrsna svojstva prerađivanja
  • Dobra površinska stabilnost
  • Visoka termička stabilnost
  • Niska razina deformacije uz trajno opterećenje

Tipovi industrijske kvalitete

Uz širok raspon običnih PC tipova SICOKLAR® Vam nudi široku ponudu tipova industrijske kvalitete. Ovi tipovi industrijske kvalitete visoko su kvalitetni reciklažni PC polimeri

SICOKLAR® tipovi industrijske kvalitete dobavljivi su u crnim i sivim bojama.

Tablice podataka

Učitavanje, molimo pričekajte