Resinex internet stranica koristi „kolačiće“ i slične tehnologije kako bismo lakše razumjeli za koje proizvode ste zainteresirani i kako bi smo Vam osigurali detaljinije informacije. Korištenjem Resinex internet stranice Vi ste suglasni sa našom upotrebom „kolačića“. Naučite sve o kolačićima i kako njima upravljati

Versify® POP i POE

Proizvođač: Dow
Vrsta polimera POE, POP

VERSIFY® plastomeri (POP) i elastomeri (POE) obitelj je posebnih propilen-etilen kopolimera posebne namjene proizvedenih s revolucionarnim katalizatorom u kombinaciji s vlastitim INSITE™ „Tehnologija i rješenje“ procesom tvrtke Dow.

Novi su polimeri bazirani na zaista revolucionarnoj tehnologiji propilena i etilena koja je stvorila svijet novih mogućnosti za prerađivače polimera i stvaratelje formula, u obliku novih proizvoda, novih primjena i novih tržišta.

Opći podatci

VERSIFY® plastomeri i elastomeri dizajnirani su da poboljšaju optiku, brtvljenje , elastičnost, fleksibilnost i mekoću za fleksibilne filmove i proizvođače krutih ambalaža, proizvođače termoplastičnih elastomera i olefina i prerađivače u sektoru potrošačke robe.

Jedinstvena molekularna arhitektura ovih novih Versify® polimera daje fleksibilnim materijalima izvanredne kombinacije:

  • Nizak modul istezanja, dobra termička otpornost i izvanredna optika
  • Mekoća na dodir i elastičnost
  • Odličan elastični povrat, termičko zatvaranje i jasnoća
  • Iznimno visoka zasićenost punilima u kombinaciji s dobrom preradivosti
  • Izvrsna kompatibilnost i lijepljenje na širok raspon poliefina, poglavito PP
  • Lakoća prerade u širokom rasponu metoda oblikovanja

Jedinstvena molekularna struktura spojeva Versify® POP i POE daje filmovima, vlaknima, listovima i oblikovanim dijelovima izvanrednu kombinaciju odlične optike, uz elastičnost, fleksibilnost, mekoću i kompatibilnost u mješavinama.

Tablice podataka

Učitavanje, molimo pričekajte