Resinex internet stranica koristi „kolačiće“ i slične tehnologije kako bismo lakše razumjeli za koje proizvode ste zainteresirani i kako bi smo Vam osigurali detaljinije informacije. Korištenjem Resinex internet stranice Vi ste suglasni sa našom upotrebom „kolačića“. Naučite sve o kolačićima i kako njima upravljati

STYRON BUNA® SBR – hladno polimerizirana emulzijska stiren-butadienska guma (E-SBR)

Proizvođač: Trinseo
Vrsta polimera Synthetic Rubber

Sa sedam desetljeća tehnološkog vodstva, Trinseo je među vodećim svjetskim tvrtkama u proizvodnji sintetskih guma, lateksa i plastika.

Trinseo BUNA® SBR je linija hladno polimeriziranih emulzijskih SBR klasa s velikim rasponom primjena. Proizvodeni u Trinseoovom odjelu za emulzijske polimere, Trinseo BUNA® SBR dostavlja se kupcima na tržištima automobilskih guma, gumenih dobara, rekreacijskih proizvoda.

Opći podatci

Trinseoove BUNA® stiren-butadienske gume proizvode se u Trinseoovom proizvodnom pogonu u Schopkau, u Njemačkoj, zahvaljujući čemu je proizvod izvanredne dosljednosti i kvalitete i čime donosimo odličnu preradivost. Zbog tih svojstava imamo visoke razine zadovoljstva i vjernosti kupaca.

Trinseoovi višenamjenski emulzijski SBR razredi nalaze se u gotovo svakom području industrije gume, ne samo kotača nego i transportnim vrpcama, sustavima za ublažavanje vibracija, crijevima i rubnjacima rezervoara. Trinseoovi BUNA® SBR-ovi nude dobru ravnotežu otpornosti na trošenje, mokrog prijanjanja i visokog učinka preradivosti.

Ponuda

U Trinseo BUNA® SBR rasponu proizvoda postoje četiri razreda hladno polimeriziranih emulzija Stiren-butadienske Gume, SBR-ova:

  • Trinseo BUNA® SBR-1500 proizvodi se hladnom polimerizacijom koristeći sapun kolofonijeve kiseline. Diskolorirajući se stabilizator dodaje u procesu proizvodnje. Odlična je guma opće namjene koja se može procesirati u svim sektorima industrije kotača i guma.
  • Trinseo BUNA® SBR-1502 proizvodi se hladnom polimerizacijom koristeći mješavinu sapuna kolofonijeve kiseline i masnih kiselina. Nediskolorirajući stabilizator dodaje se u procesu proizvodnje. Buna® SBR-1502 nije samo odlična guma opće namjene, nego se poglavito koristi za proizvodnju svijetlo obojenih gumenih proizvoda, što se također može koristiti u prehrambenoj industriji (molimo da kontaktirate Trinseo za regulacije koje se tiču ovakve primjene).
  • Trinseo BBUNA® SBR-1723 proizvodi se hladnom polimerizacijom koristeći mješavinu sapuna kolofonijeve kiseline i masnih kiselina. S obzirom na čvrstu gumu plastificira se s 37,5 dijelova TDAE ulja koje je u skladu s direktivom Europske unije 2005/69/EC za primjene na automobilskim gumama unutar EU. Diskolorirajući se stabilizator dodaje u procesu proizvodnje. Iako je glavna primjena u industriji automobilskih guma, Trinseo BUNA® SBR-1723 također se može koristiti u širokom rasponu općih namjena za gumene proizvoda.
  • Trinseo BUNA® SBR-1739 proizvodi se hladnom polimerizacijom koristeći mješavinu sapuna kolofonijeve kiseline i masnih kiselina. S obzirom na čvrstu gumu plastificira se s 37,5 dijelova TDAE ulja koje je u skladu s direktivom Europske unije 2005/69/EC za primjene na automobilskim gumama unutar EU. Diskolorirajući se stabilizator dodaje u procesu proizvodnje. Glavna je primjena u industriji automobilskih guma gdje povećani udio stirena može poboljšati prianjanje i vozne performanse.