Resinex internet stranica koristi „kolačiće“ i slične tehnologije kako bismo lakše razumjeli za koje proizvode ste zainteresirani i kako bi smo Vam osigurali detaljinije informacije. Korištenjem Resinex internet stranice Vi ste suglasni sa našom upotrebom „kolačića“. Naučite sve o kolačićima i kako njima upravljati

SPRINTAN® solucija stiren-butadienska guma (S-SBR)

Proizvođač: Trinseo
Vrsta polimera Synthetic Rubber

SPRINTAN® je ime brenda najnovije serije nove generacije sintetičnih guma, solucije stiren- butadienske gume, koje proizvodi Trinseo.

SPRINTAN® brend i tehnologija izgrađeni su na sedam desetljeća tehnološkog vodstva koje je rezultiralo svjetskim vodstvom tvrtke Trinseo u proizvodnji sintetske gume, lateksa i plastike.

Opći podatci

SPRINTAN® solid solucija stiren-butadienske gume proizvedena je anionskom šaržnom polimerizacijom i raspoloživa je u velikoj varijaciji stirenskih i vinilnih udjela.

SPRINTAN® S-SBR pruža odličnu ravnotežu između mokrog prianjanja , trenja kotrljanja i suhog rukovanja u silicijskim i ugljičnim crnim spojevima za kotače visoka učinka. Također se koriste za proizvodnju gumenih dobara visoke kvalitete.

SPRINTAN® solucija stiren-butadien gume tvrtke Trinseo proizvode se u Trinseoovom proizvodnom pogonu u Schopkau, u Njemačkoj, zahvaljujući čemu je proizvod izvanredne dosljednosti i kvalitete, i čime donosimo odličnu preradivost. Zbog tih svojstava imamo visoke razine zadovoljstva i vjernosti kupaca.

SPRINTAN® linija nove solucije stiren-butadien gume nudi izvanrednu otpornost za mokro prianjanje i kotrljanje za kotače na osnovi silicija i/ili crnog ugljika s dobrom iskoristivosti goriva. Sprintan® SLR-4602 nosi GENERATION 2 funkcionalizaciju za poboljšanu interakciju između polimera i punila.

Ponuda

SPRINTAN® paleta proizvoda trenutno se sastoji od četiri vrste otporne na mrljanje s rasponom sastava stirena i vinila. Svi su proizvedeni polimerizacijom anionske otopine uz upotrebu organskog litijskog inicijatora. SPRINTAN® SLR 4602 djelomično je vezan i nosi GENERATION 2 funkcionalizaciju za poboljšanu interakciju polimera/punila s crnim ugljikom kao i sa silicijem.

Pregled razreda SPRINTAN® S-SBR:
RazredMooney Viskoznost [MU]Stirenski Sastav [%]Vinilni Sastav [%]Temperatura Staklastog Prijelaza [oC]Specifična Težina [g/cm3]Uljano punilo
SPRINTAN® SLR 4601 50 21 63 -25 0.93 Ne
SPRINTAN® SLR 4602 65 21 63 -25 0.93 Ne
SPRINTAN® SLR 6430 67 40 24 -36 0.85 37.5 dijelova TDAE
SPRINTAN® SLR 4630 55 25 63 -28.9 0.94 37.5 dijelova TDAE