Resinex internet stranica koristi „kolačiće“ i slične tehnologije kako bismo lakše razumjeli za koje proizvode ste zainteresirani i kako bi smo Vam osigurali detaljinije informacije. Korištenjem Resinex internet stranice Vi ste suglasni sa našom upotrebom „kolačića“. Naučite sve o kolačićima i kako njima upravljati

PA 6 i PA 66 RAVAMID® - Poliamidi industrijske kvalitete

Proizvođač: Ravago
Vrsta polimera PA 6, PA 66

Ravamid® Poliamidi PA6 i PA66 spojevi su industrijske kvalitete koji nude izvrsnu ravnotežu visokih mehaničkih svojstava i cijene.

Osobito su prikladne za visokozahtjevne primjene u kojima je cijena također bitan aspekt.

Opći podatci

Korištenje visokokvalitetnih recikliranih poliamida (PA6, PA66) nije samo vrlo ekonomično, nego i ekološko prihvatljivo rješenje. Ovu je ekološku stranu posebno naglasilo mnogo tvrtki u sektorima automobilske industrije, kućanskih aparata, električne i industrije osvjetljenja i industrije namještaja. Resinex je partner po izboru mnogim vodećim proizvođačima originalne opreme jer nudi pouzdanost u tehničkoj usluzi i podršci, odličnu cijenu materijala, kvalitetu i raspoloživost.

Naša tvrtka majka Ravago u svojim postrojenjima naširoko primjenjuje kontrolu kvalitete kod izbora sirovina, proizvodnje kao i kod kontrole završenih proizvoda kako bi učvrstilo povjerenje kupaca glede industrijske pouzdanosti i visoke kvalitete recikliranih spojeva Ravamid® PA6 i PA66. Certifikati analiza izdaju se za sve proizvedene narudžbe kako bismo potvrdili visoku kvalitetu spojeva Ravamid® PA6 i PA66.

Ravago je jedan od vodećih europskih proizvođača poliamida industrijske kvalitete i visokokvalitetnih recikliranih poliamida te ima visok proizvodni kapacitet. Ravamid® PA6 i PA66 proizvode se u nekoliko europskih proizvodnih pogona te također nude pouzdanost u dobavljivosti materijala.

Ponuda

Ravago, proizvođač spojeva Ravamid® PA6 i PA66, ima jednu od najširijih ponuda poliamida industrijske kvalitete i visokokvalitetnih recikliranih poliamida što uključuje:

  • Nepunjene tipove
  • Nepunjene tipove prilagođene udarcima
  • Tipovi punjeni staklenim vlaknima (od 15 do 50%)
  • Tipovi punjeni staklenim zrncima
  • Tipovi punjeni mineralima
  • Tipovi punjeni kombinirano staklom/mineralima

Materijali mogu biti stabilizirani protiv topline ili UV zračenja.

Većina je dobavljiva u crnoj boji, a neki i u natur ili sivim bojama.

Možemo razviti spojeve po speficikaciji kako bi odgovarali zahtjevima pojedine primjene i ponuditi cjenovne prednosti oblikovatelju.

Prerada

Sušenje

Poliamidski su polimeri hidroskopni, no apsorpcija je vode povratan proces. Apsorbiraju vodu u izravnoj imerziji ili iz vlage u zraku. Količina apsorbirane vode ovisi o vremenu izloženosti, temperaturi zraka i relativnoj vlažnosti; maksimalna je razina apsorbirane vlage tipično 3.5% (zasićenost u zraku pri 23°C, 50% vlažnosti zraka – R.H.). Pri temperaturama koje se koriste za oblikovanje PA, razine vlage mogu uzrokovati vizualne anomalije i lomljivost oblikovanog dijela.

Stoga je preporučeno da razina vlage u spoju ne bude viša od 0.12% za vrijeme prerade spojeva Ravamid® PA6 i PA66.

Dizajn kalupa

Vruće ukalupljivanje (tzv. hot runner) ne preporučuje se za industrijske tipove Ravamid® spojeva. Preporuča se da promjer ulaza materijala u kalup iznosi 80% debljine zida kalupa.

Tablice podataka

Učitavanje, molimo pričekajte