Resinex internet stranica koristi „kolačiće“ i slične tehnologije kako bismo lakše razumjeli za koje proizvode ste zainteresirani i kako bi smo Vam osigurali detaljinije informacije. Korištenjem Resinex internet stranice Vi ste suglasni sa našom upotrebom „kolačića“. Naučite sve o kolačićima i kako njima upravljati

LLD PE ELITE®

Proizvođač: Dow
Vrsta polimera LLD PE

ELITE® polietilenski polimeri poboljšanih svojstava (Octane based Enhanced Polyethylene Resins) u jednom materijalu pružaju rješenja koja nadilaze tradicionalne kombinacije svojstava u proizvodnji filmova.

ELITE® pruža odgovore na niz izazova uz niske troškove ujedinjujući jedinstvenu fleksibilnost rješenja tvrtke Dow Chemical Company (Dow) s INSITE™ tehnologijom.

Opći podatci

Kada se korisiti Elite®, proizvodi udružuju

  • mogućnost zatvaranja varenjem i krtost;
  • visoku rastezljivost i probojnu otpornost;
  • udarnu žilavost i preradljivost;
  • krtost i udarnu žilavost;
  • te mnoge druge jedinstvene kombinacije.

Štoviše, ove prednosti jednokomponentni polimeri mogu se prenijeti na proizvodnju niza filmova, laminiranih i proizvoda s premazima.

Na primjer, u proizvodnji filmova za tekućine te za suhu i smrznutu hranu možete koristiti ELITE® EPE (LLDPE) polimere da biste smanjili debljinu ambalaže za 25% bez utjecaja na žilavost i preradljivost.

Na linijama velike brzine za proizvodnju rastezljivih filmova, ELITE® EPE polimeri prerađuju se brže i u tanje filmove bez utjecaja na njihovu silu držanja.

Kod filmova za laminiranje, zadržava se krtost i žilavost uz istovremeno smanjenje težine ambalaže. U ovim i mnogim drugim primjenama filmova, od proizvodnje stražnjih slojeva pelena za djecu do proizvodnje teških transportnih vreća, ELITE® EPE polimeri dovode svojstva na više razine i kada se radi o niskoj temperaturi zavarivanja (seal initiation temperature - SIT) te čvrstoći zavara kod veznih slojeva u proizvodnji višeslojnih filmova.

RESINEX i DOW pružaju rješenja na tržištu ambalažnih filmova za tehničke, prehrambene proizvode te filmova za posebne namjene uz mogućnost pružanja vrhunskih tehničkih usluga.

Bez obzira na veličinu primjene, važno partnerstvo između RESINEXA, DOWA i Vas kao klijenta pružit će najekonomičnije, najodrživije, najisplativije te rješenje najboljih svojstava u Vašoj zemlji, na Vašem tržištu, za Vaše potrebe.

Tablice podataka

Učitavanje, molimo pričekajte