Resinex internet stranica koristi „kolačiće“ i slične tehnologije kako bismo lakše razumjeli za koje proizvode ste zainteresirani i kako bi smo Vam osigurali detaljinije informacije. Korištenjem Resinex internet stranice Vi ste suglasni sa našom upotrebom „kolačića“. Naučite sve o kolačićima i kako njima upravljati

AMPLIFY™

Proizvođač: Dow
Vrsta polimera EEA, gr-MAH, Ionomers

Amplify™ POP predstavlja više svestranih polimera povećane žilavosti pri niskim temperaturama, visoke toplinske stabilnosti, iznimne sposobnosti prianjanja uz razne površine, dobre preradljivosti i indeksa taljenja prikladnih za višeslojne strukture.

Opći podatci

Obitelj AMPLIFY™ funkcionalnih polimera sastoji se od četiri grupe proizvoda:

  • AMPLIFY™ EA funkcionalni polmeri – ovi su polimeri etilen-etil akrilat (EEA) kopolimeri.
  • AMPLIFY™ GR funkcionalni polimeri – ovi jedinstveni polimeri su malein anhidridom cijepljeni poliolefini.
  • AMPLIFY™ IO funkcionalni polimeri – ovi novi ionomeri modificirani su kopolimeri etilen akrilne kiseline te su trenutno dostupni u natrijevim i cinkovim razredima.
  • AMPLIFY™ TY funkcionalni polimeri – ovi su polimeri osmišljeni posebno za izvedbu veznih slojeva u proizvodnji ambalaže.

RESINEX i DOW pružaju rješenja na tržištu filmova za pakiranje tehničkih, prehrambenih i ostalih proizvoda uz vrhunske mogućnosti pružanja tehničkih usluga.

Bez obzira na veličinu primjene, važno partnerstvo između RESINEX-a, DOW-a i Vas kao klijenta pružit će najekonomičnije, najodrživije, najisplativije te rješenje najboljih svojstava, u Vašoj zemlji, na Vašem tržištu, za Vaše potrebe.

Ponuda

Obitelj AMPLIFY™ funkcionalnih polimera sastoji se od četiri grupe proizvoda:

AMPLIFY™ IO funkcionalni polimeri

Ovi jedinstveni ionomeri kopolimera etilen akrilne kiseline osmišljeni su kako bi krajnjem korisniku pružili svojstva slična drugim komercijalno dostupnim ionomerima.

AMPLIFY™ IO funkcionalni polimeri trenutno se nude u natrijevim i cinkovim razredima prikladnim za niz primjena, uključujući izradu brtvila, filmova, filmova za vezne slojeve, filmova za pakiranje prehrambenih proizvoda (pića, mliječni proizvodi i sir, meso, grickalice, slatkiši), filmova za pakiranje medicinskih i maloprodajnih proizvoda, oblikovanih proizvoda visoke izdržljivosti gdje su žilavost i otpornost na ogrebotine i oštećenja od ključne važnosti (npr. loptice za golf), modifikatora udarne žilavosti najlona gdje su važna optička svojstva.

AMPLIFY™ EA funkcionalni polimeri

AMPLIFY™ EA funkcionalni polimeri udružuju izvrsnu žilavost, toplinsku stabilnost, prihvatljivost punila, sposobnost prianjanja, fleksibilnost i više od toga, na velikom rasponu temperatura upotrebe. Stoga ovi etilen etil akrilatni (EEA) kopolimeri odlične preradljivosti oplemenjuju niz primjena, uključujući modifikaciju polimera, laminaciju termalnim filmovima, izvedbu veznih slojeva, ekstrudiranje profila i cijevi, proizvodnju nosača boja i aditiva, ljepila i veziva.

AMPLIFY™ EA pruža funkcionalnu adheziju na poliolefine, metale, celulozu, polyester, polikarbonate, poli(vinil-klorid), staklo, folije, te druge polarne i nepolarne podloge.

AMPLIFY™ GR funkcionalni polimeri

Tri ključna svojstva omogućuju ovim malein anhidridom (MAH) cijepljenim poliolefinima da se ističu iz mnoštva. AMPLIFY™ GR polimeri pružaju iznimno prianjanje uz metal, polietilen-tereftalate (PET), polikarbonate, staklo, folije, celulozu i poliolefine. Nudimo ga u koncentratima koji se mogu koristiti kao modifikatori u drugim sustavima te u formulacijama za široki raspon primjena.

Zahvaljujući snažim sposobnostima prianjanja, stabilnošću na širokom rasponu temperatura te mnogim drugim svojstvima, AMPLIFY™ funkcionalni polimeri oplemenjuju mnoge primjene kao što je izrada smjesa i mješavina – uključujući modifikaciju polimera, proizvodnju ljepila, ekstrudiranje profila, prevlačenje ekstrudiranjem, prevlačenje termoplastičnim prahom.

AMPLIFY™ TY funkcionalni polimeri

AMPLIFY™ TY funkcionalni polimeri čine opsežnu ponudu polimera za vezne slojeve za proizvodnju sofisticiranih višeslojnih ambalažnih filmova za prehrambenu industriju te su vrijedan dodatak postojećoj obitelji AMPLIFYTM funkcionalnih polimera. Mogu se koristiti za proizvodnju raznih vrsta zaštitne ambalaže, posebno za prehrambene i proizvode posebne namjene. Potrebe ove industrije otvorile su vrata zaštitnim materijalima, kao što su EVOH, poliamidi te strukture drugih materijala gdje postoji potreba za učinkovitim veznim slojevima. Ponuda AMPLIFYTM TY nudi proizvode za lijepljenje međuslojeva čija je svrha sprječavanje raspadanja ambalaže tijekom vrućeg punjenja, hlađenja, transporta, izlaganja te uporabe od strane korisnika.

AMPLIFY™ TY funkcionalni polimeri osmišljeni su za lijepljenje materijala kako bi se poboljšala sveukupna svojstva ambalaže. Ponuda uključuje komercijalne proizvode za strukture sa zaštitnim filmom na osnovi polietilena i polistirena, te razvojne tipove za proizvodnju struktura sa zaštitnim filmom na osnovi polipropilena. Također se radi na istraživanjima koja bi omogućila nove mogućnosti za proizvodnju struktura sa zaštitnim filmom na osnovi polietilen-tereftalata (PET).

Tablice podataka

Učitavanje, molimo pričekajte

Formular o kontaktu