Resinex internet stranica koristi „kolačiće“ i slične tehnologije kako bismo lakše razumjeli za koje proizvode ste zainteresirani i kako bi smo Vam osigurali detaljinije informacije. Korištenjem Resinex internet stranice Vi ste suglasni sa našom upotrebom „kolačića“. Naučite sve o kolačićima i kako njima upravljati

Usluge

Prodaja Polimera

RESINEX je jedan od vodećih dobavljača polimera za industriju rotacijskog oblikovanja, nudeći prirodne polimere od partner-tvrtke Dow Chemicals te vlastitu liniju natur, crnih i obojenih polimera. Nudimo uz to i čitav raspon posebnih polimera, poput poluvodičkih, pjenećih PE i vatrootpornih. Naši su tehničari također stvorili i raspon polimera za posebne efekte. Bazirani su na standardnim materijalima brenda RX.

Molimo pogledajte na našu stranicu o proizvodima za daljnje informacije.

Usklađivanje boja

Obojeni su proizvodi ključni dio našeg raspona proizvoda, tako da je usklađivanje i kontrola boja često korištena usluga kod naših kupaca. Naš tim stručnjaka za boje može Vam ponuditi niz formulacija, baziranih na Vašem zahtjevu, sastavu teških metala i cijene. Naši stručnjaci za boje mogu stvoriti formulaciju boje koja odgovara Vašim potrebama, na precizan i ponovljiv način.

Skladištenje

Stvorili smo paneuropsku distribucijsku mrežu baziranu na nekoliko središnjih proizvodnih i skladišnih lokacija. U kombinaciji s našim brojnim skladištarskim timom kao i s posebnim logističkim timom, možemo naći rješenja za Vaše logističke probleme.

Uslužna proizvodnja

U našem partnerstvu s tvrtkom majkom Ravago, koristimo proizvodne pogone u Belgiji za svoju vlastitu proizvodnju i za uslužnu proizvodnju. Kako imamo vrlo velike kapacitete, možemo ponuditi pouzdanu, fleksibilnu i učinkovitu uslužnu proizvodnju. Ravago ima preko 50 godina iskustva u industriji uslužne proizvodnje i nudi uslužno rotacijsko oblikovanje od 1994. Ravago također nudi uslužno miješanje boja, suho miješanje i drobljenje u atmosferskim uvjetima te je opremljen za rad u svim količinama, od manjih pakiranja do velikih narudžbi.